NIZA

INSTITUUT NIZA

Behandelingen

Venus Legacy

Op zoek naar natuurlijke huidverbetering met de wens naar een strakkere, frissere uitstraling en een verbeterde huidkwaliteit? Dan is de Venus Legacy jouw antwoord! Met deze geavanceerde niet-chirurgische procedure kan je:

• Rimpels en lijntjes verzachten,
• De poriënstructuur verfijnen,
• De huid verstrakken,
• Een strakkere, plattere en beter gevormde buik realiseren,
• Benen die strakker en gladder zijn met minder cellulitis,
• Prachtige ondersteuning bieden na buikwandoperaties & liposuctie.

De Venus Legacy is een pijnloze behandeling die ontworpen is om je huid te verjongen en je lichaamscontouren te verbeteren, zonder chirurgie. Bij NIZA omarmen we deze geavanceerde technologie om jou te helpen stralen van binnenuit!

Hoe werkt het?

Met een diversiteit aan behandelmethodes stimuleren we het bestaande collageen in de huid. Niettemin neemt het collageen af naarmate we ouder worden, wat leidt tot verslapping.

De Venus Legacy maakt gebruik van de (MP)2-technologie, een combinatie van Multi-Polaire RadioFrequentie (RF) en Magnetische Pulsen. De Radiofrequentie stimuleert collageen en elastine, verbetert de doorbloeding en is essentieel voor de aanpak van volumeverlies en huidverslapping.


Dankzij de RadioFrequentie voelt de behandeling buitengewoon ontspannend aan. De Magnetische Pulsen zorgen voor de vorming van nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes, wat deze behandeling uniek maakt. Met traditionele collageen stimulerende behandelingen richten we ons op de stimulatie van bestaande fibroblasten, terwijl de Venus Legacy niet alleen de bestaande
fibroblasten stimuleert, maar ook nieuwe creëert.


Op je 50e levensjaar is gemiddeld slechts 50% van het collageen nog aanwezig, onder invloed van diverse factoren die collageenafbraak veroorzaken. Traditionele behandelingen richten zich op het stimuleren van dit resterende percentage. De Venus Legacy gaat echter een stap verder door nieuwe
fibroblasten, ook wel nieuwe ‘collageen fabriekjes’ veilig te creëren. Naast de nieuwe fabriekjes zorgen de nieuwe haarvaatje voor een betere doorstroming van voedingsstoffen en zuurstof, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de huidgezondheid. Dit vertaalt zich direct naar een veel gezonder uitziende huid met een stralende gloed, want een gezonde huid glanst!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is, varieert per persoon en wordt volledig afgestemd op jouw wensen en de kwaliteit van je huid. Voor een stralend gezicht, hals en decolleté, denk aan 8 tot 10 behandelingen, en voor lichaamsverzorging kan dit soms oplopen tot 12 behandelingen, altijd in overleg met jou.

 

Welke frequentie?

Wat betreft de frequentie als je af en toe een losse behandeling ondergaat, geef je je huid een boost. Maar als je wilt werken aan een mooie toekomst en preventief te werk wilt gaan, dan is een kuurverband ideaal. Gedurende meerdere weken kom je heerlijk bij mij op de stoel liggen, waardoor je lichaam nieuw collageen aanmaakt en nieuwe bloedvaten creëert. Voor gezichtsbehandelingen zijn losse behandelingen mogelijk, terwijl lichaamsbehandelingen alleen in kuurvorm plaatsvinden.

 

Hersteltijd?

Maak je geen zorgen over hersteltijd na de behandeling – met de Venus Legacy is er geen downtime. Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten.

 

Veilig en pijnloos?

En als je je afvraagt of de behandeling veilig en pijnloos is: absoluut! Radiofrequentie en magnetische pulsen worden al jaren veilig gebruikt in de geneeskunde. Bovendien ervaren de meeste mensen de behandeling als comfortabel en pijnloos – een heerlijke warmtebehandeling
voor jouw huid.

Instituut niza

Prijzen Venus Legacy behandelingen

Boek je afspraak

Neem contact op